Nepoznati detalji sa svadbe Voje Nedeljkovića: “KAO PAPUČAR sam ušao u ovaj brak!”

Nepoznati detalji sa svadbe Voje Nedeljkovića: “KAO PAPUČAR sam ušao u ovaj brak!”

Voja Nedeljković važi za jednog od najduhovitijih voditelja na našim prostorima, zato ni ne čudi što nas je njegova priča o braku sa Majom nasmejala do suza.

Po rečima čuvenog voditelja, svoju suprugu je upoznao na Trećem kanalu gde je i sam radio svojevremeno, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji gde je umesto Voje trebalo da bude Dejan Pantelić.

– Možda bi sada Deki bio u braku sa njom – rekao je uz osmeh Nedeljković u emisiji “Od A do Da” i dodao – Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu.

Voditelj ističe da se njihov odnos jako brzo razvijao, posle samo par meseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin se rodio nedugo zatim.

– Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da moramo da pravimo svadbu. Mi smo naš potpis stavili na papir sedam dana nakon što smo odlučili da vezu ipak ozvaničimo – govori on.

Budući da su se oni venčali 7. avgusta, a sin Đorđe je na svet došao 10. u istom mesecu, često se šale i kažu da je on “atomska beba”, napravljena za tri dana.

Još jedna zanimljivost koja je obeležila njihovo venčanje jeste dan kada su izgovorili sudbonosno DA.

S obzirom na to da su ga prijatelji često pritiskali pitanjem “Kada ćeš da se ženiš”, on je često u šali odgovarao svima – U četvrtak. 

– To je jedan od retkih dana kada ja ne radim, a i glup je dan, ništa se ne dešava četvrtkom, pa da popunimo dan. I bi četvrtak, što je najinteresantnije – priseća se on.

Voja često ima šale i na svoj račun, pa imajući u vidu da je na venčanju nosio beli laneni komplet i papuče, za sebe kaže da je kao papučar ušao u brak.

Foto: Privatna arhiva / Autor: K. Stanković

IZVOR: grand.online

Close Menu
PREPORUČUJEMO