Voda od kuhanog krompira će rešiti jedan od najvećih problema svake žene!

Voda od kuhanog krompira će rešiti jedan od najvećih problema svake žene!

Voda od kuhanog krompira će rešiti jedan od najvećih problema svake žene!

Starenje je neizbježan proces a samim time i pojavljivanje sijedih u našoj kosi. To je nešto čega se svi boje najviše (pored pojave bora), ali nažalost, ne možemo to izbjeći. Žene kada počnu primjećivati bijele vlasi u svojoj kosi obično odmah posežu za bojama za kosu u nastojanju da ih sakriju.

Međutim, na taj način našu kosu izlažemo raznim vrstama hemikalija i tako se može učiniti više štete za kosu, umjesto rješavanja problema. Da li postoji prirodno i efikasno rješenje koje garantuje rezultate bez štetnih nuspojava.

Odgovor je da! Jedna obična namirnica iz vaše kuhinje je odlična za ovaj problem. Riječ je o krompiru koji vam može pomoći da preokrenete proces sijedih i vratite vašu prirodnu boju kose.

Njegova učinkovitost je čak i potvrđen od strane Dr. Anthony Una, koji kaže da je upravo to najučinkovitijie prirodno rješenje protiv sijede kose.

Postupak pripreme je vrlo jednostavan, a sve što trebate jeste da kuhate koru od nekoliko krompira u loncu s vodom, te ostavite 30 minuta.

Nakon toga voda se procijedi, pustite da se malo ohladi i operite kosu sa ovom tekućinom. Ponovite postupak nekoliko puta i ubrzo ćete primjetiti rezultate.

Za više ovakvih postova ne oklijevajte i posjetite našu  stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

Izvor: em-zdravlje.com

Leave a Reply

Close Menu
PREPORUČUJEMO