ISPOVIJEST ČOVJEKA OBOLJELOG OD RAKA: Doktor Azarić me izliječio uljem od gljiva!

ISPOVIJEST ČOVJEKA OBOLJELOG OD RAKA: Doktor Azarić me izliječio uljem od gljiva!

Svjedoci smo da je u posljednje vrijeme u našoj državi sve veći broj oboljelih od raka. Dok neki tvrde da je uzrok toga korištenje oslabljenog urana u zadnjem ratu, zbog čega nam je zemlja zatrovana, pa samim tih i hrana koja se proizvodi, drugi kažu da to nema mnogo veze s tim, nego s načinom života, jer imamo loše životne navike.

Milanu Bjelajcu (64), penzionisanom pripadniku MUP, prije nekoliko meseci dijagnostikovan je rak pankreasa.
– Vodio sam jedan, mogu reći, zdrav život. Nisam ni pušio ni pio. Dosta sam šetao, bio sam fizički aktivan, a slatkiše skoro da nisam jeo – kaže Milan.

A onda je počeo da osjeća bolove u stomaku, koji su bili izraženi samo noću. Toliko jaki da nije mogao da spava.

Ubili bi me zračenjem

– Na prvim pretragama nisu otkrili ništa. U jednoj privatnoj klinici su mi rekli da imam malo mulja u žuči i da mi vjerovatno to stvara probleme. Međutim, kako bolovi nisu prestajali, otišao sam ponovo na pretrage, ali u drugu privatnu kliniku, u kojoj mi je rečeno da imam zadebljanje na pankreasu. Skener je pokazao rak. Zatim je uslijedila operacija. Rak nisu otklonili, nego su mi ugradili bajpas na pankreas i odstranili žučnu kesu.

Milanu su dijagnostikovane i metastaze na jetri:

– Zbog toga sam bio žut kao limun. Nakon operacije je krenula hemoterapija. Odradio sam četiri i više nisam htio jer mi nije bilo dobro. Gubio sam snagu, nisam mogao da pričam ni da vozim. Bio sam siguran da će me ubiti ako nastavim.

Nakon prestanka terapije obratio se doktoru Alenu Azariću, kojeg ovih dana gledamo u rijalitiju „Parovi“ na TV Hepi.

Zadovoljan

 Jedan prijatelj mi je preporučio da odem kod doktora Azarića, jer je njegov komšija bio kod njega i uspješno savladao rak. Nisam bio u stanju da se krećem, pa je kod doktora Azarića otišla moja supruga i donijela mi lijek, tačnije, ulje koje se dobija iz spora gljive Ganoderma lucidum, koje je u želatinastoj kapsuli. Iskreno, nisam bio baš mnogo povjerljiv prema tome, ali sam riješio da pokušam – naglašava Bjelajac.

Dva mjeseca kasnije prezadovoljan je rezultatima liječenja.

Sad uživa u životu

– Ja se danas kunem u taj lijek. Poslije pet dana korišćenja počeo sam da spavam, a bolovi su prestali. Nemam više problema sa otežanim govorom, ponovo vozim auto, radim kućne poslove, štaviše teške za čovjeka koji ima moju dijagnozu. Imam toliko energije da ponovo mogu da trčim. Na preporuku doktora Azarića promijenio sam ishranu. Ne unosim šećer u organizam, niti bijelo brašno, a od mesa jedem ribu i ponekad, vrlo rijetko, piletinu i ćuretinu. Pijem dosta vode i jedem mnogo svježeg voća i povrća.

Sada, kaže, može da uživa.

– Povukao sam se iz grada u vikendicu nadomak Belegiša i uživam u prirodi. Jedino što planiram u životu jeste da lijek od gljiva koristim i dalje i da se držim savjeta doktora Azarića, koji mi je pomogao. Imam 64 godine i vrijeme je da malo uživam u penziji!

Pun snage: Sad sam otporan na sve

Na kontrole Milan nije želio da ide:

– U bolnicu nisam ušao, niti planiram. Ne želim da me nanovo zrače. Ja se osjećam kao zdrav čovjek. Prije neki dan, kad je bilo ono nevrijeme, ja i sin smo bili na krovu i pakovali crijep koji je pao, i to po kiši. Da li mislite da to može da radi bolestan čovjek? Bolesni ljudi moraju da paze na imunitet, a ja sam pakovao crijep po kiši i evo me nekoliko dana kasnije, zdrav potpuno, bez prehlade i kašlja.

Close Menu
PREPORUČUJEMO