ISPOVIJEST: ”Muž me varao dok sam ja kod kuće sjedila sama sa našom djecom, ali želim da mu oprostim SAMO zbog OVOG RAZLOGA”

ISPOVIJEST: ”Muž me varao dok sam ja kod kuće sjedila sama sa našom djecom, ali želim da mu oprostim SAMO zbog OVOG RAZLOGA”

Zvao je, pisao poruke i govorio mi da me voli, ali znam da je četiri dana proveo sa ljubavnicom. Dok sam ja sama sa djecom sjedila kod kuće za praznike”, ispovijest je prevarene žene koja pomoć traži od stručnjaka. Njeno pismo prenosimo u cjelosti:

”Draga Didri,

Oboje imamo 59 i u braku smo 40 godina, tokom kojih smo dobili dve kćerke. Moj muž je imao nekoliko afera tokom godina, a prvi put me je prevario kada sam bila trudna sa našom drugom ćerkom. Kao opravdanje je naveo moju nezainteresovanost za seks.  Pet godina kasnije je započeo biznis i često putovao u inostranstvo. Ubrzo sam otkrila da ima aferu sa bivšom koleginicom. Imao je običaj da ode kod nje, ali se uvijek vraćao meni. Kada je sa njom, uredno mi šalje poruke, zove i govori da me voli. Moji prijatelji kažu da se nikad neće promeniti, ali ja želim normalan život i srećnu penziju. Želim da se borim za nas jer ga još uvijek volim.”


Didri odgovara:

”Vaš muž je samoživ i ne želi da primijeti koliko njegovo nevjerstvo loše utiče na vas. Kaže da vas voli, ali njegova djela kažu da sebe voli više. Ne možete da ga promijenite i vaša maštanja o starosti iz snova je trenutno samo fikcija.Prestanite da se borite sa realnošću i počnite da vodite računa o sebi, uz podršku djece.’

Leave a Reply

Close Menu